Втора жена обвини бившия американски вицепрезидент Джо Байдън в неуместно поведение

...
Втора жена обвини бившия американски вицепрезидент Джо Байдън в неуместно поведение
Коментари Харесай

Втора жена обвинява Джо Байдън в неуместно държание спрямо нея

Втора жена обвини бившия американски вицепрезидент Джо Байдън в несвоевременно държание и нежелано допиране, предава Би Би Си.

43-годишната Ейми Лапос твърди, че през 2009 година, по време на събиране на средства за политическа акция, Байдън я е хванал за главата и е отъркал нос в нея. По думите ѝ актът не е от полово естество, само че е бил нежелателен физически акт.

Твърдението идва откакто друга жена - Луси Флорес, съобщи, че той я е целунал по тила през 2014 година.

От своя страна, някогашният вицепрезидент декларира, че в никакъв случай не е докосвал който и да било по несъответствуващ метод.

" В многото ми прекарани години в акции и в публичния живот аз предлагах безчет ръкостискания, обятия, изрази на любов, поддръжка и комфорт. Никога не съм мислил и вярвал обаче, че това е неуместно “, написа самия Байдън.

Байдън обмисля дали да се кандидатира за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през 2020 година Според изследвания той е отпред измежду претендентите за демократическата президентска номинация още преди да е оповестил публично кандидатурата си.

Вече има и хора, борещи се за кандидатурата на демократите през 2020 година, които застава против него, като настояват, че той би трябвало да приказва и да даде отговор на нападките.

Байдън обаче има и доста поддръжници. Синтия Хоган, някогашен асистент на вицепрезидента, декларира пред " Ню Йорк Таймс ", че Байдън " постоянно се отнасяше с почитание към нас и очакваше всички останали да вършат същото ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР